3-DAGERS KURS 

Tillitsfullt Samarbeid ®

Er du en leder som ønsker å bygge høyt presterende team og en kultur der mennesker blir møtt med tillit, kjenner seg verdifulle og kompetente? 

I dette kurset lærer du deg fem grunnleggende ferdigheter for å bygge sterke og tillitsfulle relasjoner som et grunnlag for godt samarbeid og du blir bedre i stand til å skape mer psykologisk trygghet i dine omgivelser.

 Kurset arrangeres 7-9 September 2022 av Andrea Altier og Jeanette Söder.

Om kurset 

I dette kurset lærer du hvordan du bygger en kultur der ulikheter og ulike oppfatninger ivaretas, og der mennesker samskaper for å oppnå et resultat. 

I en samskapende kultur tar hver enkelt av oss ansvar for vår egen påvirkning i omgivelsene våre, er åpne for ulike tankesett og den kollektive kreativiteten, samtidig som vi bygger tillit. 

Når du er ferdig med dette kurset har du styrket dine evner, kunnskap og innsikt på hvordan du bygger og opprettholder en grønn-sone-kultur og et psykologisk trygt miljø. Du har også fått noen helt konkrete verktøy du kan bruke for å løse friksjoner, problemer eller konflikter i relasjoner på en måte som ivaretar og styrker relasjoner. 

Dette 3-dagers kurset i Radical Collaboration ® er utviklet av Jim Tamm og Ron Luyet og er et registrert varemerke for RC Group LLC

KURSINSTRUKTØR

Andrea Altier

Har over 20 års erfaring fra IT-bransjen og er en erfaren team- og ledercoach.  Andrea er sertifisert kurs-instruktør i Tillitsfullt Samarbeid ® i 2022.

3-DAGERS KURS I TILLITSFULLT SAMARBEID ®

Påmelding til kurs 7-9. September 2022

Meld deg på dette kurset nedenfor. Påmelding skjer ved registrering og betaling av kurskostnaden med kort.

Dette kurset er nå fullt, men du kan fortsatt melde deg på kurs i November!  

Kurset fylles opp løpende og er fullt ved 12 deltakere. Det tas forbehold om minst 10 deltakere. Vi vil kontakte deg på den e-posten du registrerer med informasjon i forkant og etterkant av kurset.  Inkludert i kursavgiften er boken Radical Collaboration og kursmateriale.

De grunnleggende ferdighetene du lærer i dette kurset er; 

  •  Hensikt - Vilje til å samarbeide
  • Sannhet - Åpenhet
  • Eget valg - Personlig ansvar
  •  Selvinnsikt og forståelse for andre
  • Problemløsning og forhandling

I dette kurset lærer du hvordan du skaper psykologisk trygghet i praksis, det er derfor spesielt nyttig å gå sammen med en eller flere av de du jobber med, selv om det ikke er en forutsetning for kurset. 

Kurset betales ved påmelding. Helpensjon på konferansehotell etterfaktureres.

14-16. November holder vi neste 3-dagers kurs Tillitsfullt Samarbeid ®

Meld deg på kurset 14-16 November