3-DAGERS KURS 

Radical Collaboration®

«Lær hvordan selskaper som NASA, Harvard University, Stockholm School of Economics og Fortune 500 Selskaper bygger samarbeidskultur.»

 

Radical Collaboration er et interaktivt 3-dagerskurs som vil komme til å transformere lederrollen din.

Lær teknikker for å ivareta både dine egne og andres interesser, få mer gjennomslagskraft og bli en mer effektiv relasjonsbygger.

 

Meld deg på neste kurs 29-31. Mars

Det er på tide å endre måten vi praktiserer ledelse på 

Alt for mange ledere føler at de må velge mellom resultater og effektivitet på den ene siden, og langsiktige, gode, tillitsfulle relasjoner på den andre.

Sånn trenger det ikke å være.

Vi tror på radikalt samarbeid som gir deg begge deler. Med Radical Collaboration® er det mulig for enhver leder å skape gode resultater på en effektiv måte, i psykologisk trygge omgivelser.

Radical Collaboration ® er utviklet av Jim Tamm og Ron Luyet og er et registrert varemerke for RC Group LLC

Rød og grønn sone

er en måte å beskrive kulturen i en organisasjon på.

I STUDIER AV SELSKAPER MED EN GOD SAMARBEIDSKULTUR SER MAN: 

755 % ØKT NETTOINNTEKT

826 % ØKNING I AKSJEKURS

516 % ØKT OMSETNING*

 

Meld deg på
KURSINSTRUKTØR

Andrea Altier

Har over 20 års erfaring fra IT-bransjen og er en erfaren team- og ledercoach.  Andrea er sertifisert kurs-instruktør i Radikalt Samarbeid ® i 2022 og holder også bedriftsinterne kurs for ledergrupper og team i Norge

KURSINSTRUKTØR

Jeanette Söder

Har 15 års erfaring i å håndtere og levere kurs i Tillitsfullt Samarbeid ® og mer enn 30 års erfaring i å utvikle virksomheter i mange ulike bransjer i Sverige. 

Innhold

3-Dagers Radical Collaboration® kurs  Quality Hotel Leangkollen i Asker
Totalkostnad: 24.900 NOK eks.mva.*

*Inkluderer alle måltider og opphold på Quality Hotel Leangkollen i Asker

Det blir 3 intensive dager. Deltakerne bor på hotellet under kurset og det legges opp til forberedende arbeid til neste dag på kvelden.

Tidspunkter

Dag 1: 09:00-18:00 (Det serveres en snack ved ankomst, lunsj og felles middag)
Dag 2: 08:00-18:00 (Inkluderer frokost, lunsj og felles middag)
Dag 3: 08:00-15:15 (Inkluderer frokost, lunsj og en snack før avreise)

Språk:

Norsk/Svensk

 

Det tas forbehold om tilstrekkelig antall deltakere for gjennomføring av kurset. Ta kontakt ved spørsmål: [email protected]

Vi gleder oss til tre lærerike dager, velkommen!

Varm hilsen
Jeanette & Andrea

 

 Meld deg på nå:

*Vilkår og betingelser: Avbestilling gjøres skriftlig og er kostnadsfritt inntil 30 dager før kurset. Etter dette refunderes ikke hele kurs-og konferanse avgiften. Inntil 14 dager før arrangementet vil 50% av kurs-og konferanseavgiften refunderes. Totalkostnad for kurset inkluderer kurs-og konferanseavgift for alle deltakere uavhengig av om du velger å bo på hotellet. Vi forbeholder oss retten til å avlyse hvis det er for få deltakere eller hvis uforutsette situasjoner oppstår, for eksempel sykdom hos instruktør. I så tilfellet vil nye datoer for gjennomføring bli tilbudt. Merk! Du vil få en e-post for bekreftelse av din registrering og for å motta e-poster. Les Personvernerklæring vedr. databehandling og personopplysinger (Link nederst på siden)