Book a Call

Om meg

Hei, jeg er Andrea!

"Alt handler om å være i prosess, når vi utvikler oss har vi mer å gi til andre"

Jeg har coachet team, teamledere og ledere i organisasjoner som er  distribuerte og globale med et flerkulturelt miljø. I min rolle som coach har jeg bidratt i deres Digitale Transformasjon for å bli mer smidige og oppnå business agility. Hvis du vil vite mer om arbeidet mitt, se min fullstendige CV her.

I dag hjelper jeg engasjerte enkeltpersoner, ledere og team med deres utvikling. Jeg får energi av mennesker som er nysgjerrige, åpne og villige til å utforske seg selv, utvikle seg  og bygge en samarbeids-kultur.

Jeg hjelper deg med å utvikle potensialet ditt, øke selvbevisstheten din og bryte ned begrensende tankesett slik at du når dine mål og kan skape med mer energi, balanse og glede.

Jeg brenner for læring, vekst og det å leve helhjertet. Jeg møter deg der du er i ën-til-én coaching eller i team coaching.

Det gir meg energi og glede når jeg kan hjelpe deg å nå dine mål med økt selvtillit og selv-innsikt slik at du får mer energi, balanse og livsglede.

Jeg hjelper team med å utvikle ferdighetene og evnene de trenger for å levere bedre forretningsresultater og oppnå økt smidighet.

Jeg er stor fan av erfaringsbasert læring og fokuserer derfor på kurs som gir deg en opplevelse hvor du inkluderer følelser, intuisjon, tanker og observasjon. Kursene er derfor engasjerende samtidig som de er tankevekkende og læringen setter seg i "systemet" ditt gjennom egen erfaring.

Hvorfor jobbe med meg? 

"Jeg tror på valg, at vi kan endre vårt tankesett, og at vi utvikler oss når vi skaper fra vårt indre kompass "

 

Hvis du er som meg, er du alltid ute etter å se sammenhenger både i deg selv og i omverdenen. Selv fikk jeg en dypere forståelse av meg selv og sammenhenger når jeg begynte å forstå universelle lover, prinsipper og hvordan vi kan bruke objektive verktøy som et navigasjonssystem for å jobbe med utviklingspotensialene våre.

Jeg bruker en unik kombinasjon av coaching og erfaringsbasert læring, i tillegg elsker jeg å bruke visualisering og indre reiser for å akselerere fremgangen din og oppgradere  begrensende tankesett som ikke lenger tjener deg til nye tankemønstre som er nyttige og meningsfulle for deg.

Jeg tror dette passer perfekt med Agile, Business Agility og Organisatorisk/systemisk coaching fordi det hele starter med oss ​​som individer. Hvis vi ønsker å skape neste generasjons-,  bærekraftige virksomheter, må vi omfavne og akseptere den vi er, slik at vi kan bygge åpne og tillitsfulle relasjoner.

Det vil alltid begynne og slutte med individet og dets evne til å navigere i helheten. Hvis du ønsker å få mer energi, balanse og glede i hverdagen, vil samarbeidet med meg som coach hjelpe deg med å komme dit du vil raskere enn du får til på egenhånd fordi jeg vil utfordre og støtte deg og ikke minst holde deg ansvarlig overfor deg selv. 

Send meg en melding

eller en e-post: [email protected]