Book a Call

Om meg

Hei, jeg er Andrea!

"Alt handler om å være i prosess, når vi utvikler oss har vi mer å gi til andre"

Jeg har coachet team, teamledere og ledere i organisasjoner som er  distribuerte og globale med et flerkulturelt miljø. I min rolle som coach har jeg bidratt i deres Digitale Transformasjon for å bli mer smidige og oppnå business agility. Hvis du vil vite mer om arbeidet mitt, se min fullstendige CV her.

I dag hjelper jeg engasjerte enkeltpersoner, ledere og team med deres utvikling. Jeg får energi av mennesker som er nysgjerrige, åpne og villige til å utforske seg selv, utvikle seg.

Jeg hjelper deg med å utvikle potensialet ditt, øke selvbevisstheten din og bryte ned begrensende tankesett slik at du når dine mål og kan skape med mer energi, balanse og glede.

Jeg møter deg der og bruker effektive metoder fra coaching og terapi som hjelper deg videre og gir deg resultater.

Malou Laureys har utviklet Transformational Keys® Facilitation Modellen som jeg bruker for å støtte deg til å komme deg ut av uønskede mønstre og skape dyp varig endring. For å lære hvor du skal fokusere innsatsen din slik at du utvikler dine potensialer bruker jeg astrologi for psykologisk utvikling.

Jeg tror på erfaringsbasert læring og fokuserer derfor på å gi deg opplevelser hvor du inkluderer følelser, intuisjon, tanker og observasjon. 

Kanban Management Professional (KMP)

Hvorfor jobbe med meg? 

"Jeg tror vi opplever flyt når vi lever våre egne genuine verdier"

 

Når jeg begynte å forstå universelle lover, prinsipper og hvordan vi kan bruke objektive verktøy slik som horoskopet vårt som et navigasjonssystem for å jobbe med å utvikle potensialene våre og komme mer i kontakt med våre egne genuine verdier ble det veldig tydelig for meg at mitt overordnede mål er å støtte andre i sin utvikling. Det er dette jeg elsker å gjøre!

Jeg bruker en unik kombinasjon av coaching og erfaringsbasert læring. I tillegg bruker jeg effektive verktøy som visualisering og indre reiser for at du skal få raske resultater. Det er ingen grunn til å begrense seg selv med begrensende tankesett som ikke støtter deg.

Jeg tror dette passer perfekt med Agile, Business Agility og Organisatorisk/systemisk coaching fordi det hele starter med oss ​​som individer. Hvis vi ønsker å skape neste generasjons-,  bærekraftige virksomheter, må vi omfavne og akseptere den vi er, slik at vi kan bygge åpne og tillitsfulle relasjoner.

Jeg tror at vi skaper neste generasjons bærekraftige virksomheter når vi omfavner og aksepterer helheten i hvem vi er. Det vil alltid begynne og slutte med individet og dets evne til å navigere i helheten.

Kunder

Sign up for my Newsletter

I send a newsletter twice per month. Topics are self development, leadership development, life philosophy and other interesting topics.  
You will also receive updated information about my courses and events.